lauantai 8. tammikuuta 2011

Huovutettuja koruja

Neulahuovutimme erilaisia palloja.Pallot on lopuksi märkähuovutettu, jotta pinnasta tulisi kiinteämpi.
Nämähän ne on kuin punaiset marjat! Huopapallojen halkaisija on n 2 cm, korviksissa hieman pienempi. Välihelmet ovat osin kerrätyskoruista ja osin tiimarihelmiä. Valitettavasti valokuvaaja( minä) ei tee oikeutta noille kaikille ruosteenpunaisen ja kuparin sävyille, joita helmissä on, näyttävät vain keltaisen oransseilta. Kaulanauhan pituus on 58 cm, korvakorujen korkeus n 4,5 cm. Koko setti myydään hintaan 15,- €, yksittäin korvikset 5 € ja kaulanauha 10 €.
Kaulanauha on myyty, korvakorut vielä jäljellä

Kaulanauha, jossa 5 kpl huopapalloja,värinä turkoosia, sinistä keltaista, valkoista ja siniharmaata. Välissä on kierrätyshelminauhoista purettuja mustia helmiä..Kaikki helmet on lopuksi pujotettu vahanauhaan. Nauhan pituus on 65 cm. Kaulanauha myydään hintaan 10 €.

Huovutettuja koruja


Neulahuovutimme erilaisia palloja. Pohjalla on Huopanen-langasta tehty pieni kerä ja päälle on neulattu erivärisistä huopaa. Pallot pn lopuksi märkähuovutettu, jotta sisällä oleva Huopanen-lanka vielä huopuisi ja  pinnasta tulisi kiinteämpi.Kaikki helmet on lopuksi pujotettu vahanauhaan.











Huovutettu kaulakoru-korvakoru setti. Kaulanauhan ympärysmitta 60 cm (menee pään yli) ja korvakorujen korkeus n. 4,5 cm. Pallojen läpimitta n. 2cm ja pienempien korvakorupallojen läpimitta 1 cm. Huopapallojen välissä on kierrätyskoruista purettuja turkooseja ja hopeanvärisiä helmiä.  Myydään mielummin koko settinä hinta 15,-  tai kaulakoru 10 € ja korvakorut 5 €.

Yksityiskohta kaulanauhasta. Huopapallojen värityksenä on vihreää, mustaa, aniliinia ja hieman sinistä huovutusvillaa.

Yksityiskohta korvakoruista. Koukut ovat tavallisia askartelukaupasta ostettuja (Tiimari) eli ei tarkkaa tietoa materiaalista.

Tammikuussa huovutetaan ja helmeillään




Naisten Pajalla eletään joulunjälkeistä elämää huovuttaen ja helmitöitä tehden. Tässä muutama otos.
Kullanvärinen helmikaulakoru on myynnissä, hinta 12 €





huovutettu, helmillä koristettu rannekoru 4,- €

Vihreää ja turkoosia villaa, somisteena pieniä helmiä, takana hakaneulakiinnitys. Rintarossin halkaisija on n. 9 cm ja sen saa omakseen 5 eurolla Den här tovad brosch kostar 5 €, diameter c.9 cm, decorerat med små pärlor.

Mustaa ja oranssia villaa, somisteena pieniä helmiä, takana hakaneulakiinnitys. Rintarossin halkaisija on n. 15 cm ja sen saa omakseen 5 eurolla Den här tovad brosch kostar 5 €, diameter c.15 cm, decorerat med små pärlor