perjantai 27. toukokuuta 2011

Huovutettuja villapaitoja

Nämä baskerit ja pussukat on valmistettu huopuneista villapuseroista. Vihreää baskeria on lisäksi koristeltu vielä neulahuovutuksella
. Pussukoihin on lisätty koristenauhaa ja koristeompelua.


Posted by Picasa

Etsitään kotia


Hei! Nimeni on Väinö ja etsin uutta kotia. Olen melko vaativainen mukavuusasioissa ja tarvitsen lämpöisen nukkumispaikan ihmislapsen viereltä ja lautasellisen lämmintä maitoa, jos herään yöllä. Muuten olen sisäsiisti, kierrätetty ja vesipestävä hellin käsin. Siis varsin siedettävä - jos en ala laulaa.




Hei , nimeni on Maukka Mourunen. Etsin uutta kotia, josta voin turvallisesti tarkkailla maailman menoa.Leikin mielelläni lastesi kanssa, mutta en kuitenkaan koirasi kanssa. En tarvitse kynsimispuuta, mutta runsaasti hellien käsien kosketusta.Olen sisäsiisti, kierrätetty ja hellin käsin vesipestävä.Enkä mourua öisin.




Hei , nimeni on Minttu Misukka ja etsin minäkin uutta kotia. Emoni puolelta olen hienostunutta Angora-sukupuuta ja siksi myös vaativa uuden kotini suhteen. Toivottavasti olet varannut minulle parhaan tyynysio nukkumispaikakseni ja käsittelet minua puhtain ja hellin käsin. Muuten olen sisäsiisti, kierrätetty ja hellin käsin vesipestävä. Enkä koskaan kynsi arvohuonekalujasi.

Posted by Picasa

Sytomyssyjä



















Nopeat kädet kutovat hetkessä kesäisiä sytomyssyjä .
Posted by Picasa